Albanees

Prinder te dashur,


Kete fjalor ju mund ta perdorni per te kerkuar se

cfare lajmerimesh ka shkolla e femijes tuaj. Figurat

do te perdoren nga shkolla ne agjendat apo ne letrat.

Ne kete menyre ju jeni ne dijeni se femija juaj do te

shkoje ne ekskursion, nese duhet te paguani ose cfare

duhet te marrin me vehte femija juaj. Keshtu ju jeni

ne dijeni se kur dhe per cfare ju ftoheni ne shkolle.


Ne qofte se keni pyetje mund te drejtoheni

gjithmone tek : www.schoolbrug.beGO! Basisschool “De Pijl” - Pijlstraat 2 - 2060 Antwerpen - T 03 232 71 50 - secretariaat@depijl.be © 2010 - 2018 VIA FUTURA